Thrust, Twist ’n Turn

Thrust, Twist n Turn on nopeatempoinen ajopeli, joka käyttää Twilight 3D’s 3DGE pelimoottoria. Peli julkaistiin 1999 Take-Two Interactive Software, Inc. toimesta.

Pelissä on kaikkiaan 8 futuristista rataa, jotka omaavat erilaiset teemat, kuten Egyptin, kaupungin, hurrikaanin merellä, sekä pilvimaailman. Radat sisältävät hyppyjä ja luuppeja, eikä radoissa ole reunavalleja, joten vastustajia pystyy työntämään alas radalta.

Perinteiset kilpailut sisältää: arcade moodin, kilpailun aikaa vastaan, sekä verkkopelin mahdollisuuden. Pelaaja saa avattua uusia ratoja voittamalla arcade moodissa kisoja, ja kun kaikki radat ovat auki, ilmestyy pelimuotojen joukkoon mestaruuskisat. Mestaruuden voittamalla pelaaja pääsee ajamaan ratoja myös väärään suuntaan.

Tärkeä ominaisuus pelille ovat juuri sen radat ja niillä ajaminen, ja niihin se myös kaatuu. Osa radoista on hauskoja ja vauhdikkaita. Pilvissä käytävässä taistossa noustaan ylös lähes pystysuoria nousuja, välillä taas mennään lähes vaakasuoria seinämiä pitkin, kiepsahdetaan luupissa, sitten taas väännellään ja kallistellaan vatsanpohjaa huimaavasti.