Death Rally Intro Kuva Autot Kaahaaminen

Death Rally

Death Rally on Remedy Entertainmentin tekemä autopeli, jossa ajetaan romurallia muita vastaan. Apogee julkaisi pelin MS-DOS:lle vuonna 1996. GT Interactive toimi pelin levittäjänä ja vuonna 2009 Remedy julkaisi pelistä ilmaisen Microsoft Windows -käännöksen.

Death Rallyssä kilpaillaan vaarallisissa kilpa-ajoissa, joissa kaikki autot ovat aseistettuja. Pelaaja aloittaa vähäisellä rahamäärällä ja vaatimattomalla ajoneuvolla, tavoitteenaan edetä tuloslistalla korkeammalle. Kisan jälkeen kuski palkitaan rahasummalla, jonka määrä on riippuvainen kilpailun vaikeustasosta ja sijoituksesta rallissa. Rahaa saa myös keräämällä radoille asetettuja käteisbonuksia tai suorittamalla tehtäviä. Lopullinen päämäärä on voittaa ”The Adversary”, joka on pelin päävastustaja ja Death Rallyn kuningas.

Vuoden 1996 Windows-julkaisu on Steam-palvelussa nimellä Death Rally Classic. Tämä on yleisesti mainittu 3D Realms (Apogee Software) julkaisu. Pelistä on julkaistu vuonna 2012 uusintajulkaisu Windows-alustalle Steam-palvelussa nimellä Death Rally