Frisbee Golf Valley mobiilipeli

Frisbee Golf Valley

Frisbee Golf Valley on suosittu mobiilipeli, joka on laajentunut myös virtuaalitodellisuuteen. Peli on kehitetty Per Wahlstedtin toimesta, joka alun perin loi pelin harrastusprojektinaan. Peli on saavuttanut suuren suosion, ja Wahlstedt on sittemmin siirtynyt kehittämään peliä täysipäiväisesti.

Pelin idea on yksinkertainen: pelaajat käyttävät helppoja ohjauskeinoja pelatakseen frisbeegolfia mobiililaitteillaan. Alun perin pelissä heiteltiin kuvitteellisia, meriaiheisia frisbeetä kuten Crab, Bass ja Manta. Kun peli alkoi kasvattaa suosiotaan, Wahlstedt otti yhteyttä ruotsalaiseen frisbeegolfvälineiden valmistajaan Latitude 64:ään, ja ehdotti yhteistyötä. Latitude 64 suostui yhteistyöhön, ja nykyään pelissä nähdään yrityksen välineitä ja logoa

Disc Golf Valley on kasvanut erityisesti pandemian aikana, kun ihmiset etsivät tapoja nauttia frisbeegolfista kenttien ollessa suljettuina. Pelin suosio räjähti, kun frisbeegolfammattilainen Simon Lizotte alkoi julkaista YouTube-kanavallaan videoita, joissa hän pelaa virtuaalisia pelejä muiden huippupelaajien kanssa.

Peli on päässyt myös useisiin frisbeegolf uutisiin ja saanut paljon kehuja pelaajilta.

Peli tarjoaa pelaajille mahdollisuuden valita erilaisia frisbeetä, joilla on omat ainutlaatuiset lentoominaisuudet. Pelaajat voivat hallita frisbeen valintaa ja radan suunnittelua saavuttaakseen parhaat tulokset ja noustakseen tulostaulukoiden kärkeen. Peliä voi pelata yksinpelinä tai moninpelinä ystävien ja muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa.

Disc Golf Valley on esimerkki siitä, kuinka yksinkertainen idea voi kasvaa suureksi ilmiöksi ja kuinka harrastusprojekti voi muuttua menestyväksi uraksi. Se on myös osoitus siitä, kuinka teknologia voi tuoda uusia ulottuvuuksia perinteisiin urheilulajeihin, kuten frisbeegolfiin.

Frisbee Golf Valley on ladattavissa seuraavissa paikoissa

Frisbee Golf Valley Google Play kaupassa

Frisbee Golf Valley Steamissa

Frisbee golf Valley mobiilipeli