Monopoli Lautapeli Nappulat

Monopoli

Pelaajan tavoitteena pelissä on mahdollisimman järkevillä investoinneilla aiheuttaa vastustajilleen konkurssi eli saada näiden rahavarat loppumaan. Joten kun vastustajalta loppuu rahat hän häviää. Peliä pelataan lähes aina kahdella arpakuutiolla, joiden yhteinen silmäluku määrää, kuinka pitkälle pelaajan täytyy liikkua pelilaudalla. Jos noppaheitosta tulee kaksi samaa numeroa, pelaaja saa ylimääräisen heittovuoron.

Klassinen Monopoly on täynnä kaupantekoa – mitä enemmän kiinteistöjä omistat, sitä enemmän voit kerätä vuokratuloja. Jännittävä lautapeli aikuisille ja lapsille. Mukana yllättäviä käänteitä tuovat Sattuma- ja Yhteismaa-kortit, jotka voivat tuoda niin äkkirikkautta kuin vankilatuomion. Hauska ja kehittävä lautapeli perheen peli-iltaan.

Pelimerkkejä liikutetaan myötäpäivään laudan reunoilla, joilla on tontteja, asemia ja laitoksia. Osuessaan tontille, asemalle tai laitokselle ensimmäisenä pelaaja voi ostaa sen itselleen pankilta. Jos hän ei halua ostaa sitä määrätyllä hinnalla, järjestetään kaikkien pelaajien kesken huutokauppa. Jos ruutu on jo toisen omistuksessa, pelaaja maksaa tälle vuokraa. Pelaaja voi rakentaa taloja tai hotellin, kun omistaa kaikki samanväriset tontit, ja näin nostaa muiden pelaajien maksamaa vuokraa.

  • Pelaajamäärä: 2 – 6 -pelaajaa.
  • Ikäsuositus: Yli 8-vuotiaille.
  • Kieli: suomi.